libEGL warning: DRI2: failed to authenticate

Forum Forums New users New Users and General Questions libEGL warning: DRI2: failed to authenticate

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Lu.C. Mar 25-11:08 am.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #8298
    Member
    Avatar
    Lu.C.

    I have in another hard disk antix 16.2 and i have no problems.
    In this antix17 full installed.
    I have a jurassic old computer

    System: Host: antix1 Kernel: 4.10.5-antix.1-486-smp i686 bits: 32 compiler: gcc v: 6.3.0
    Desktop: IceWM 1.4.2 Distro: antiX-17_386-full Heather Heyer 24 October 2017
    Machine: Type: Desktop System: ASUSTEK product: L3000D v: 1.0 serial: N/A
    Mobo: ASUSTeK model: L3000D_L v: V2.00 serial: N/A BIOS: Award v: 0115a date: 02/10/2004
    Battery: ID-1: BAT0 charge: 49.3 Wh condition: 49.3/49.3 Wh (100%) model: ASUSTek BA-03 status: Discharging
    CPU: Topology: Single Core model: mobile AMD Athlon XP-M 2400+ type: UP arch: K7 Palomino+
    L2 cache: 512 KB
    flags: pae sse bogomips: 3615
    Speed: 1808 MHz min/max: 536/1808 MHz Core speed (MHz): 1: 1808
    Graphics: Card-1: Silicon Integrated Systems [SiS] 65x/M650/740 PCI/AGP VGA Display Adapter driver: N/A
    bus ID: 01:00.0
    Display Server: X.Org 1.19.2 driver: vesa resolution: 1024×768~61Hz
    OpenGL: renderer: Gallium 0.4 on llvmpipe (LLVM 3.9 128 bits) v: 3.3 Mesa 13.0.6 direct render: Yes
    Audio: Card-1: Silicon Integrated Systems [SiS] SiS7012 AC97 Sound Controller driver: snd_intel8x0
    v: kernel bus ID: 00:02.7
    Sound Server: ALSA v: k4.10.5-antix.1-486-smp
    Network: Card-1: Silicon Integrated Systems [SiS] SiS900 PCI Fast Ethernet driver: sis900 v: kernel
    port: a000 bus ID: 00:04
    IF: eth0 state: down mac: <filter>
    Card-2: Texas Instruments ACX 100 22Mbps Wireless Interface driver: N/A port: 1000 bus ID: 02:00
    Card-3: ASUSTek USB-N10 802.11n Network Adapter [Realtek RTL8188SU] type: USB driver: r8712u
    bus ID: 1:4
    IF: wlan0 state: up mac: <filter>
    Drives: HDD Total Size: 994.73 GiB used: 137.44 GiB (13.8%)
    ID-1: /dev/sda model: IC25N060ATMR04-0 size: 55.89 GiB
    ID-2: /dev/sdb type: USB model: Storage_Media size: 7.32 GiB
    ID-3: /dev/sdc type: USB model: External_USB_3.0 size: 931.51 GiB
    Partition: ID-1: / size: 52.76 GiB used: 3.64 GiB (6.9%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
    ID-2: swap-1 size: 2.00 GiB used: 176 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/sda2
    Sensors: System Temperatures: cpu: 73.0 C mobo: N/A
    Fan Speeds (RPM): N/A
    Info: Processes: 149 Uptime: 4:29 Memory: 1.41 GiB used: 520.7 MiB (36.0%) Init: SysVinit runlevel: 5
    Compilers: gcc: 6.3.0 Shell: bash 4.4.12 inxi: 2.9.05

    When play video with GNOME-MPV i have this errors :
    $ gnome-mpv
    libEGL warning: DRI2: failed to authenticate
    Failed to open VDPAU backend libvdpau_nvidia.so: impossibile aprire il file oggetto condiviso: File o directory non esistente
    Errore di segmentazione

    what can i do ?
    Thank you so much for help me

    • This topic was modified 1 year, 6 months ago by Lu.C..
Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.