[SOLVED]: Very slo-o-w “acceptance” of posts

Forum Forums News Sid Upgraders [SOLVED]: Very slo-o-w “acceptance” of posts

  • This topic has 27 replies, 10 voices, and was last updated Jul 14-4:29 pm by Brian Masinick.
Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • Author
    Posts
  • #85968
    Moderator
    caprea
    Helpful
    Up
    0
    ::

    Test post

    $ inxi -w
    Weather:
      Report: temperature: 14.9 C (59 F) conditions: Scattered clouds
      Locale: Norden, 06, DEU
        current time: Di 12 Jul 2022 01:44:48 CEST (Europe/Berlin)
        Source: WeatherBit.io

    Edit: 2 minutes after clicking the submit button the side is still not finished even though the post appeared immediately.
    Second Edit: Editing the posts does not show the delay.`

    `

    • This reply was modified 4 months, 4 weeks ago by caprea.
    • This reply was modified 4 months, 4 weeks ago by caprea.
    #85971
    Moderator
    Brian Masinick
    Helpful
    Up
    0
    ::

    I tried opening another tab and my posts showed up. I then tried cancelling and refreshing the page and the post was there.

    Brian Masinick

    #85983
    Moderator
    Brian Masinick
    Helpful
    Up
    0
    ::

    Been reading here today without issues, checking response to post now, will update.
    UPDATE: response is virtually immediate this morning from the USA.

    • This reply was modified 4 months, 4 weeks ago by Brian Masinick.

    Brian Masinick

    #85984
    Forum Admin
    rokytnji
    Helpful
    Up
    0
    ::

    ^^^^^^^^^^ same here. Got tired of waiting long ago. Still save posts also till they stick.

    Hmmm. Today in Firefox-esr . No delays. Instantaneous.

    Sometimes I drive a crooked road to get my mind straight.
    Not all who Wander are Lost.
    I'm not outa place. I'm from outer space.

    Linux Registered User # 475019
    How to Search for AntiX solutions to your problems

    #86011
    Member
    blur13
    Helpful
    Up
    0
    ::

    I’ve had similar issues with delays but today it seems to be almost instant.

    #86014
    Member
    stevesr0
    Helpful
    Up
    0
    ::

    Hi all, Just now posted on another thread in this forum and there was no delay.

    stevesr0

    P.S. This post also posted immediately.

    • This reply was modified 4 months, 4 weeks ago by stevesr0.
    #86015
    Forum Admin
    anticapitalista
    Helpful
    Up
    0
    ::

    testing – ok?

    I have had issues, but just now was instant.

    • This reply was modified 4 months, 4 weeks ago by anticapitalista. Reason: added info

    Philosophers have interpreted the world in many ways; the point is to change it.

    antiX with runit - leaner and meaner.

    #86019
    Moderator
    Brian Masinick
    Helpful
    Up
    0
    ::

    Trying it now:

    inxi -mM
    Machine:
      Type: Laptop System: Hewlett-Packard product: HP Compaq 2510p Notebook PC
        v: F.0E serial: <superuser required>
      Mobo: Hewlett-Packard model: 30C9 v: KBC Version 75.28
        serial: <superuser required> BIOS: Hewlett-Packard v: 68MSP Ver. F.0E
        date: 11/04/2008
    Memory:
      RAM: total: 1.93 GiB used: 779.1 MiB (39.4%)
      RAM Report:
        permissions: Unable to run dmidecode. Root privileges required.
    masinick@antix21:~
    $ sudo inxi -mM
    Machine:
      Type: Laptop System: Hewlett-Packard product: HP Compaq 2510p Notebook PC
        v: F.0E serial: xxxxxxxx
      Mobo: Hewlett-Packard model: 30C9 v: KBC Version 75.28 serial: N/A
        BIOS: Hewlett-Packard v: 68MSP Ver. F.0E date: 11/04/2008
    Memory:
      RAM: total: 1.93 GiB used: 778.1 MiB (39.3%)
      Array-1: capacity: 2 GiB slots: 1 EC: None
      Device-1: DIMM #1 type: DDR2 size: 2 GiB speed: 667 MT/s

    Brian Masinick

    #86020
    Moderator
    Brian Masinick
    Helpful
    Up
    0
    ::

    That was quick, even on this OLD laptop! Hopefully it’s fixed now, whatever it was!

    Brian Masinick

    #86024
    Moderator
    caprea
    Helpful
    Up
    0
    ::

    No delay here, hopefully fixed.

    • This reply was modified 4 months, 4 weeks ago by caprea.
    #86041
    Moderator
    Brian Masinick
    Helpful
    Up
    0
    ::

    No delay here, hopefully fixed.

    Testing today; if still working, fix has worked!

    Yup, SOLVED!

    • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by Brian Masinick. Reason: SOLVED

    Brian Masinick

    #86078
    Member
    andyprough
    Helpful
    Up
    0
    ::

    Forum software in general tends to be slow, but I did not notice any excessive antiX delays in the past. However tonight I noticed that it’s responding quite fast.

    #86098
    Moderator
    Brian Masinick
    Helpful
    Up
    1
    ::

    Yeah, it’s been significantly better this week than it was during the month of June or early July.

    Brian Masinick

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.